Enquete

GPO ontwikkelt projecten, waarbij mens en maatschappij centraal staan

Een gebouw op zich is geen garantie voor rendement op termijn. Het moet met plezier duurzaam bewoond of gebruikt kunnen worden. Daarom investeert GPO vooraf in kennis over bewoners en gebruikers. Alles begint voor ons met een doordacht inhoudelijk concept.

Groen betekent serieuze aandacht voor de toekomst. Onze projecten zijn duurzaam of ‘verduurzaamd’ volgens de nieuwste inzichten, met comfortabele oplossingen die bewoners en gebruikers helpen om vervolgens ook zelf bij te dragen aan een beter milieu.

Vrouw drinkt koffie
Logo Groen Projectonwikkeling

Geachte mevrouw/heer,

 

Onderstaande enquête is bedoeld voor u als geïnteresseerde en mogelijk toekomstige bewoner(s) van ons Woonpark Vogels in Leende, bestaande uit zelfstandige woningen, bedoeld voor senioren met- of zonder zorgvraag.

Met de antwoorden proberen wij (nog) beter aan te sluiten op de woonwensen van u en andere geïnteresseerden. Dat kan in dit stadium, omdat het project nog in een voorbereidende fase is.

Het kost u slechts 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Alvast hartelijk dank voor de moeite.

  Uw contactgegevens:

  Over u als geïnteresseerde:
  Over uw profiel:  Uw woonwensen:

  Over de woonomgeving:


  Kleine privé tuinBalkonGezamenlijke tuin  Woonservice:


  Horeca (eten/drinken)Sociale activiteiten in een gezamenlijke ruimteDagbestedingKleding wassen/stomenHuishoudelijke hulpKlein technisch onderhoud aan de woningHonden uitlaatservicePostserviceOverige service, namelijk:

  Over eventuele zorg:

  Laatste vragen:

  Groen betekent serieuze aandacht voor de toekomst.

  Enquire now

  Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

  Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

  X