Investeren in projectontwikkeling

Zaandam

Projectontwikkeling is de start van vastgoed. Als je investeert in projectontwikkeling, investeer je in het grondgebied en het plan van een project. Bij het investeren in projectontwikkeling gaat het vaak over een korte termijn investering met een potentieel hoger gemiddeld rendement.

Uiteraard zijn er risico’s. Die kennen we, al hebben we deze soms niet zelf in de hand. Waar mogelijk worden deze risico’s vroegtijdig geëlimineerd, houden we volledige controle over onze eigen processen en anticiperen we op wijzigingen. Als projectontwikkelaar benut ik mijn langdurige ervaring in ondernemen en het managen van complexe trajecten.

Onze visie op ontwikkelen

Projectontwikkelingen is een interessante investeringsmogelijkheid. Om het vooruitzicht van rendement én duurzaam bij te dragen aan de maatschappij. Aan de bewoners en wijken, de toekomst van Nederland.

GPO heeft veel ervaring in huis, het geloof en vertrouwen in eigen kunnen én omdat we bij onze projecten nooit het welzijn van de uiteindelijke gebruiker uit het oog verliezen.

Door de denkkracht die GPO aanbiedt zien wij kansen op plekken waar ze er nu ogenschijnlijk nog niet zijn. GPO heeft de capaciteit om dóór een locatie heen te kijken. Dit speelt een essentiële rol in hoeverre je een investering terugverdient.

Wij ontwikkelen verder

Wij creëren en exploiteren innovatieve concepten in hospitality, conferencing, zorg & living. Voor onze projecten bedenken, ontwikkelen, lanceren en exploiteren wij geheel nieuwe concepten! Creatief, enthousiast en bevlogen gaan wij aan de slag waarbij wij ons ten doel stellen het DNA van ons concept bij de ontwikkeling van ieder project door te voeren.

Het creëren van een goed lopend concept is een vak apart. Bij het bedenken en uitrollen van een project komt veel kijken; inlevingsvermogen, team work en doorzettingsvermogen zijn van essentieel belang. Geen van de concepten is hetzelfde en uniek in zijn soort.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

X