Eindhoven

Projectbeschrijving
Gelegen in het levendige centrum van Eindhoven vindt u het 'Kunst Kwartier', een opvallend appartementencomplex op steenworp afstand van het bruisende uitgaansgebied Stratumseind. Deze locatie vormt een belangrijk aspect van de diverse vastgoedportefeuille van Groen Projectontwikkeling (GPO).
GPO is de trotse eigenaar van een groot aantal appartementen binnen dit moderne complex, strategisch gelegen nabij de levendige culturele en uitgaansgebieden van Eindhoven. Ondanks de centrale ligging, waar bereikbaarheid en toegankelijkheid hand in hand gaan, biedt het Kunst Kwartier haar bewoners de ideale mix van stedelijke dynamiek en de rust en privacy van thuis.
Deze appartementen zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de woonbehoeften van expats en “digital nomads”. De synergie van duurzame projectontwikkeling en doordachte exploitatiestrategieën kenmerkt GPO.

SEO-trefwoorden: Groen Projectontwikkeling, Eindhoven, Kunst Kwartier, Stratumseind, woningen voor expats, duurzame projectontwikkeling, langetermijncontracten.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

X