Groen Project Ontwikkeling
Heeze
Project
Tiny House
Tiny Houses
Bij Groen Projectontwikkeling (GPO) blijven we innoveren in duurzaam wonen. We zijn trots om aan te kondigen dat we nu ook volop bezig zijn met het ontwikkelen en realiseren van hoogwaardige tiny house-concepten.
Onze tiny houses combineren de essentie van comfortabel wonen met de voordelen van een minimale ecologische voetafdruk. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om maximaal leefcomfort te bieden, terwijl ze tegelijkertijd de impact op onze planeet beperken. Ge├»nspireerd door het uitmuntende werk van partners zoals Cube Homes, zijn onze tiny houses het toonbeeld van modern, effici├źnt en duurzaam wonen.
Om ervoor te zorgen dat onze tiny houses toegankelijk zijn voor iedereen die deel wil uitmaken van deze duurzame beweging, zijn we voortdurend op zoek naar geschikte locaties. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat er mogelijk binnenkort een geschikte plek gevonden wordt in Heeze.
Houd onze website in de gaten voor de laatste updates en we kijken ernaar uit u te verwelkomen in de toekomstige gemeenschap van duurzame tiny house-bewoners bij GPO.
SEO-trefwoorden: GPO, Tiny houses, Duurzaam wonen, Groen wonen, Tiny house-concepten, Heeze, Cube Homes.

Tiny House

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

X