't Vogels Hofje, Levendig wonen in Leende
In het pittoreske en levendige centrum van Leende, vlakbij de historische Sint-Petrus Banden kerk – ook wel de “Lindse Blaos” genoemd – wordt een bijzonder woonproject ontwikkeld, speciaal voor senioren. Hier kunt u genieten van het dorpsleven, terwijl u omringd bent door rust en groen.

Het Concept: Zelfstandig en Zorgzaam Wonen
Dit woonproject is ontworpen met de gedachte dat senioren zelfstandig en comfortabel moeten kunnen wonen, maar ook de zorg moeten kunnen ontvangen die ze nodig hebben, precies wanneer dat nodig is. Het is een plek waar u uw onafhankelijkheid behoudt, terwijl u weet dat hulp altijd binnen handbereik is.

Architecturale Pracht: Een Groen Hof als Hart
Architect Sandra Wigmans van SATIJNplus architecten heeft een visionair plan ontworpen. Het project wordt gebouwd rondom een centrale binnenhof, een groene en bloeiende oase die rust en sereniteit uitstraalt. Deze hof is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een functionele buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, tuinieren, of simpelweg van de zon kunnen genieten.

Uw Nieuwe Thuis: Variëteit en Comfort
De huurwoningen worden aangeboden in verschillende prijsklassen en groottes, met een focus op tweekamerwoningen. Dit is een bewuste keuze, gebaseerd op enquêtes die aantonen dat hier de meeste vraag naar is onder senioren. Voor degenen met een directe zorgvraag worden speciale woningen gereserveerd, die door de zorgsector zelf worden toegewezen in samenwerking met Stichting Valkenhof.

Gemeenschap en Zorg Hand in Hand
Een uniek aspect van dit project is de integratie van zorgfaciliteiten. We zijn in gesprek met Stichting Valkenhof om een naadloze en menselijke zorgervaring te creëren, waarbij bewoners de hulp krijgen die ze nodig hebben zonder hun thuis te hoeven verlaten.

Samenwerking en Uitbreiding
Vanwege de grote lokale belangstelling zijn we actief in gesprek met verschillende partijen, waaronder de gemeente Leende, om het project mogelijk verder uit te breiden. Uw stem en uw behoeften staan hierbij centraal.

Blijf Verbonden: Informatieavond en Updates
We begrijpen hoe belangrijk dit project voor u kan zijn. Daarom organiseren we aan het einde van het jaar een informatieavond. Hier kunt u al uw vragen stellen en de plannen in detail bekijken. Via onze website kunt u zich opgeven als belangstellende en we houden u op de hoogte van elke stap die we zetten.

Toekomst en Timing
We streven ernaar om de woningen eind 2026 of begin 2027 op te leveren. We zijn ons bewust van de verschillende factoren die deze timing kunnen beïnvloeden, zoals bezwaarprocedures, gemeentelijke capaciteit en milieumaatregelen.

Interesse? We Horen Graag van U!
Heeft dit project uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via info@gpo.nl of bezoek onze website www.GPO.nl om u aan te melden als belangstellende.

Ja! Houd mij aub op de hoogte van de ontwikkelingen

Ik wil mij graag aanmelden als geïnteresseerde in een unit.
  Woonpark Vogels

  Logo Woonpark Vogels
   Enquire now

   Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

   Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

   X