Team GPO

Ruben Zar: De drijvende kracht achter GPO

Geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch, belichaamt Drs. Ruben Zar de Brabantse mentaliteit van transparantie, openheid en een diepgeworteld gevoel van rechtvaardigheid. Zijn filosofie van ‘leven en laten leven’ is nauw verweven met de Brabantse overtuiging dat ‘gedeelde winst, dubbele winst’ is. Deze combinatie van principes kenmerkt zijn bereidheid om altijd de handen uit de mouwen te steken en actief deel te nemen aan de gemeenschap.

Met de vastberadenheid en de ‘can-do’ mentaliteit die hem eigen is, is Ruben Zar iemand die mogelijkheden ziet waar anderen belemmeringen waarnemen. Zijn vermogen om tegen de stroom in te zwemmen en uitdagingen het hoofd te bieden, illustreert zijn visie en veerkracht.

Ruben Zar, oprichter en eigenaar van Groen Projectontwikkeling (GPO), brengt zijn diepgaand inzicht in praktijk om duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten te ontwikkelen. Met een achtergrond in bedrijfskunde, opgedaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aangevuld met een e-MBA van de gerenommeerde Kellogg School of Business in Chicago, heeft Ruben een breed scala aan ervaringen en kennis in diverse multinationale contexten verzameld.

Ruben’s carrière is een bewijs van zijn vastberadenheid om impactvolle en zinvolle projecten te realiseren, altijd met de focus op duurzaamheid en maatschappelijke waarde. Onder zijn stuurmanschap streeft GPO ernaar om een blijvend verschil te maken in de wereld van maatschappelijke projectontwikkeling.

Ruben Zar
Logo Groen Projectonwikkeling

Dolf Becx: specialist in wonen met zorg

Afkomstig uit Tilburg, maar werkzaam in heel Nederland en verschillende plaatsen elders in Europa. Dolf Becx brengt een jarenlange ervaring mee op het gebied van wonen met zorg. Hij begon bij een woningcorporatie, vervolgens werkte hij als consultant bij een koepelorganisatie voor woningbouwcorporaties en daarna is hij zelfstandig verder gegaan. Hij heeft een brede kennis verworven op het gebied van wonen met zorg en ontwikkelt nu vooral concepten. Ooit begon hij als historicus na een studie aan de Radbouduniversiteit, maar zijn hart ligt bij kwetsbare doelgroepen in samenleving. Vooral voor deze doelgroepen zoekt Dolf Becx passende woonvormen en passende zorg, zodat hun dagelijks welzijn wordt geoptimaliseerd. Daarbij heeft hij ook leren omzien naar omwonenden, zodat de doelgroepen niet op zichzelf komen staan, maar volwaardig deel uitmaken van de omgeving.

De jongste inzichten op het gebied van wonen met zorg vormen een nieuwe uitdaging. Het gaat steeds meer over zelfstandig thuis blijven wonen en zorg als het nodig is. Dat vertaalt Dolf Becx nu mede voor Groen Projectontwikkeling naar toekomstbestendige woonconcepten. Hij is tevens de verbindende factor met partijen waarmee GPO samenwerkt, zoals zorgorganisaties en woningcorporaties.

Logo Groen Projectonwikkeling

Projectontwikkeling met oog voor een duurzame samenleving.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

X