Wij zijn GPO

Ruben Zar

Een gedreven concept & projectontwikkelaar die graag maatschappelijk onderneemt door innovatieve, duurzame en woonoplossingen te realiseren die relevant zijn voor de hedendaagse en toekomstige woonvraag. Luisteren, verbinden en meerwaarde creëren zijn hierbij sleutelwoorden.

In mijn vakgebied zijn overtuigingskracht en procesaanpak belangrijk factoren om projecten te initiëren, begeleiden en te doen laten slagen.

Neem contact op

Wat wij doen

De volgende diensten verrichten wij in de vastgoedbranche.
Conceptontwikkeling

Een project plaatsen wij altijd in een breder perspectief om zo de beste kwalitatieve en kwantitatieve inschatting te maken voor u.

Verhuur van vastgoed

Voor de verhuur van vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een huurprijs zonder verrassingen.

Huren en heronderhandeling

Het verhuren van charmante appartementen en huizen behoort ook tot één van onze specialiteiten. Diversiteit, flexibiliteit en korte lijnen staan centraal.

Taxaties

Ontvang kwalitatief hoogwaardige en betaalbare taxaties. Hiermee krijg inzicht in de waarde van een onroerend goed.

Aankoop van vastgoed

Wij bieden ondersteuning aan bij het kopen van vastgoed. Ga voor een snelle, zorgeloze en succesvolle aankoop.

Verkoop van vastgoed

Wij bieden ondersteuning aan bij het verkopen van vastgoed. Ga voor een snelle, zorgeloze en succesvolle verkoop.

Wij zijn GPO

GPO is een creatief en innovatief bedrijf. Wij doen de dingen graag op onze eigen manier. Waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. En de lange termijn belangrijker dan de korte. Wij ontwikkelen met het oog op de toekomst.

Onze organisatie kan gekenmerkt worden door de woorden: ”duurzaam”, ”maatschappelijk”, ”innovatief”, ‘’flexibel’’ en ”korte lijnen”. Een organisatie die continue in beweging is en inspeelt op nieuwe ontwikkelingen met een filosofie waarbij het zakendoen betekend elkaar wat gunnen en waar veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk contact en goede relaties.

Bekijk projecten

Onze partners

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.

Klik hier voor informatie over het woonproject 't Vogels Hofje

X